Lovas túra

Tereplovaglásainkat leginkább a tanyánkat körülvevő termőföldek és erdők homokos, olykor vadregényes útjain át lovagoljuk. Szerencsésebb esetben őzekkel, ritka madárfajokkal is találkozhat a lovascsapat. A ráckevei kis-Dunaág közelsége is vonzó kiránduló hely lovasaink számára.

Egy vagy több napos lovas túráinkat a Kiskunsági Nemzeti Park érintésével, remek kis csapatunkkal minden évben megrendezzük. Kialakult táborhelyeink biztosítják a lovak és lovasok pihenőjét. Túrakocsinkkal lehetőséget adunk azoknak is (biztosítjuk azoknak is az élményt) akik esetleg váltásban, illetve ló nélkül vagy mint hozzátartozók tudnának (szeretnének) részt venni a kalandozásokban. A túraútvonalat minden túra előtt leellenőrizzük és felvesszük a kapcsolatot a megszokott állomáshelyeinkkel, ahol a lovak és lovasok egyaránt kipihenhetik fáradalmaikat, ihatnak-ehetnek, adott esetben szálláshelyként szolgálnak. Apaj-puszta, Szabadszállás, Kunadacs és környéke sőt Bösztör puszta is kedvelt célállomásunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..