Rainbow Ranch nyílt nap – Fedeles avatás

This entry was posted on by Nikola | .

2014. 08. 03-án tartottuk Fedeles Avató Ünnepségünket és egyben nyílt napunkat az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap LEADER programjának támogatásával.

A rendezvény díszvendége Dr. Kovács Tibor áporkai polgármester volt, nagyszerű beszéddel nyitotta meg a napot, majd Detrich László beszélt a LEADER programról.

38

 

Programunk céljaként a western lovaglás népszerűsítését, illetve a lovassport egyre szélesebb körben való megismertetését tűztük ki elsősorban a környékbeli fiatalok, családok számára. Meglepetésként ért minket is, hogy még a környékbeli megyékből is ellátogattak a rendezvényünkre!

A program változatosságának köszönhetően minden érdeklődő megtalálta az érdeklődési körének megfelelőt, a nap folyamán többször is lehetőség nyílt ingyenes lovaglásra, jól képzett oktatólovaink és lelkes lovasaink segítségével.

36

 

Igyekeztünk a szülőknek is színvonalas programot biztosítani, a Testnevelési Egyetem sportedzője, Tóth Janina tartott szakmai előadást, majd konzultációt a lovaglásról, mint sportról, életformáról és ezek hatásáról a gyermekek fejlődését tekintve.

Finom ebéd után lovas bemutatók kezdődtek, Pollák Tamás többszörös magyar bajnok két lovával is bizonyította, mennyit számít egy jól felépített ló- és lovas képzés. Először Wrangler nyergében, kantár nélkül lovagolt végig egy ügyességi pályát, ami még kantárral is nehézséget okoz sok lovasnak, a másik lovával pedig reining (western díjlovaglás) bemutatót tartott, majd a lószállítóra felküldést mutatta be, az erőszak nélküli lókiképzés tükrében.

PT

 

A bemutatók folytatódtak, egy látványos zászlós felvonulással mutatkoztak be a Rainbow Ranch lovasai! A sorozatot Nagy Rita és Dzsigit gyorsasági bemutatója zárta.

19

 

A nap country zenés esttel és tánctanulással zárult, nagy sikerrel!

 

Köszönjük minden kedves látogatónknak, hogy megtisztelték rendezvényünket részvételükkel!

 

Meghívó

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..