Tenyésztés

Elkötelezett híveiként a western lófajtáknak quarter, appaloosa és paint horse fajtájú lovak tenyésztésével foglalkozunk. Fontosnak tartjuk, hogy a tenyésztésbe vont kancáink jó vérvonalú családokból származzanak, illetve a fajta standardjének is megfeleljenek, mind küllemi, mind viselkedésbeli szempontból.

Tenyészkancáink, csikóink:

Asset_kivAsset Too Chick

Vele kezdődött minden, a western sport és a fajta szeretete… Asset 1998-as születésű, Olaszországból származó pej painthorse kanca, számunka tényleg egy kincs! Fajtájából adódóan rendkívül kényelmes lovaglású, könnyen kezelhető és igazán szeretetreméltó oktatóló és tenyészkanca. Csikói gyönyörűek, igen tehetségesek és gyorsan tanulnak, több közülük a magyar western és nemzetközi versenyek eredményes részvevője.

ReadyS Already Painted Bar

2014.02.22-i születésű bay tobiano (pejtarka) painthorse méncsikó. Anyja Asset, apja Peps Magic Bar, 2013-ban Amerikából behozott painthorse mén (100%-os színörökítéssel). Ready nem csupán a színezete miatt különleges, hanem a származása miatt is. Apját az El Bronco Ranch egy olyan indián családtól vásárolta, akik már generációk óta színes lovak tenyésztését végzik igen eredményesen.

Readyre külleme, mozgása és temperamentuma alapján performance és halter kategóriában várhat nagy jövő!

FaceFace To Face

2006-os appaloosa kanca, a fajtára jellemző érdekes színnel. Származását tekintve anyai oldalról appaloosa, apai oldalon quarter horse felmenőkkel rendelkezik (apja Dual Rainbow – by Smart Little Lena, Hollywood 86).

Face jól képzett és könnyen lovagolható, ifi lovassal versenyzett horsemanship kategóriában. 2014-ben tenyésztésbe került, első csikója Smartin Freckle quarter horse méntől született.

bandus2BanDuli

Face csikója, 2014.05.13-án született tűzött sárga méncsikó. Apja Smartin Freckle (Bandi), El Bronco Ranch tulajdonában álló mén, anyai nagyapja Dual Rainbow (Duli), innen ered a beceneve, tisztelettel a két felmenőjére. Reining vérvonalú csikó, ami a mozgásában igen erőteljesen jelentkezik, a reining elemeket játék közben is gyakorolja. Származását és jellemét tekintve eredményes reining ló lehet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..