Lókiképzés

kikepzesWestern stílusú lovak képzését vállaljuk, a csikók elindításától versenyszintre felkészítéséig, sportedzői végzettséggel. Számos magyar és külföldi siker, eredményes versenyló fűződik Pál Zoltán nevéhez, a western lovassport elismert tréneréhez.

Bővebb információ:
Pál Zoltán
06-20-920-59-34

 

 

Kurcsics Rita, El Bronco Ranch:

rita zoli

 

„Ami elsőre eszembe jut róla:

– Csizma, csizma, CSIZMAAAAAA!

Jó! De mit csináljak vele!?

– Vedd le, pucold ki és rakd az ablakba! 

 

istvan ritaTizenkét éve ismerem. Volt szerencsénk több évet, napi szinten együtt dolgozni. Hosszú estéken keresztül kerestük a legjobb létező megoldást. Tanult sokat, sok mindenkitől, nem volt rest elmenni a végletekig, hogy a számára és a rábízott lónak is legmegfelelőbb képzési sémát megtalálja. Azon kevés emberek közé tartozik, akinek ha odaadsz egy nyers csikót, egy tökéletesen elindított lovat kapsz vissza, akit a későbbiekben versenyszintre is el tud juttatni a lovasával együtt. Edzésben nem ismer tréfát, kőkemény sportember, következetes edző, igaz jóbarát. Számára a lovak az elsők, majd a lovasok és csak utána következik Ő maga.”

 

Katona Szabolcs, Partytime Western Ranch:

 

Katona Szabolcs

“Egy esős Rodeo utáni délután hétvégi teendőimbe még pont belefért életemben először beugrani El Broncora és beváltani régi ígéretem, hogy elmegyek Zolihoz és akkor most tényleg megtanulok lovagolni.

Késő délután értem oda és így az esti iszogatásra hamarább került sor, mint a lovazásra. Már túl voltunk a 3.- 4. pohár Bacardin, mikor egy igen csinos hölgy (Zoli lánya) belibbent az ajtón, majd egy pillanatra meg is akadt a társaság szeme rajta. Ekkor villant be egy hang a csöndbe: – Apám, na ezt felejtsd el!!! – Azt hiszem itt egy életre megalapoztuk a barátságunkat és ittunk tovább jó hangulatban.

Mint edző az elmúlt 9 évben nagyon sokat segített abban, hogy westernlovasként idáig jutottam ahol most vagyok. Mind a lovaglásban mind a lovakkal való bánásmódban. Sokat köszönhetek neki abban is, hogy Cohiba és Zsófi ennyi címet értek el együtt, és a mai napig a legkiegyensúlyozottabb lovam ő. Manapság is az általa lefektetett vonalon dogozom a lovakkal, és tudom, hogy ha bármelyik lóra felülök, ami Zoli keze alól került ki akkor azzal el fogok könnyedén boldogulni.

Köszönöm, hogy tanulhattam tőled és köszönöm, hogy a barátom vagy!”

 

Néhány kép ízelítőül:

Kiképzett performance és reining lovak verseny közben

Crazy2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rami crazy rami soya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rami pityu stop

 

rami reining

 

rami spin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

palma1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tomi wrangler