Lovaink

Oktató lovaink:

 

IvettIvett

1998-as születésű magyar félvér kanca. Képzettségének köszönhetően a magyar western versenyek évek óta visszatérő versenyzője, sok fiatal lovas tanulta meg rajta az alapokat. Türelmének, figyelmességének köszönhetően trailben többszörös magyar bajnok lett ifi lovasával.

Jelenleg oktatóló, pályán kicsit lusta, de terepen nála megbízhatóbb ló kevés van. Kezdő lovasnak és bátortalan újrakezdőnek is nyugodt szívvel ajánljuk! Lovastáborok fő kedvence!

KalifaKalifa

1999-es születésű shagya arab herélt. Nagyon jól képzett ló, a mozgása megszégyeníti néha a western fajtákét pleasure vonalon. Hihetetlen kényelmes és könnyű lovaglású, főleg gyermekek lovagoltatása a fő profilja. Terepen azért érzékelhető az arab vér, de abszolút kezelhető. Gyermektáborok biztos résztvevője.

DzsigitDzsigit

1997-es születésű arab félvér herélt. Dzsigit szintén régi résztvevője a western lovaséletnek, 2005-ben már magyar bajnok lett hordókerülés versenyszámban. 2012-ben volt a nagy visszatérése, szlalom és hordókerülés számokban ismét bezsebelte a bajnoki címet lovasával. Rutinos oktatóló, a lovaspályán szereti elhitetni lovasával, hogy csak lépni tud, terepen szerencsére kicsit élénkebb. A lovas táborok nagy bohóca!